Beautynieuws Maart 2004

Nieuwe geuren
Een nieuw seizoen, een nieuwe geur. Langzaamaan druppelen de eerste frisse zomergeuren de winkel binnen en als je nog geen zin had in de zomer...dan krijg je dat nu wel! De trend die al eerder werd ingezet, modeontwerpers die geuren gaan ontwerpen, zet zich ook dit jaar weer voort, wat resulteert in veel exclusieve geuren verpakt in prachtige flacons.

Herengeuren

Voor de heren is er allereerst een opvolger van een klassieker, een geur die al jaren één van de populairste is onder mannen over de hele wereld: Davidoff Cool Water. Deze nieuwe geur heet Cool Water Deep, en gaat verder waar de originele Cool Water ophield. Cool Water was het wateroppervlak, Cool Water Deep symboliseert de wereld onder water. Donkerder, krachtiger, maar tegelijk ook rustiger. Zeker een aanrader! Ook het sportmerk Bogner introduceert een nieuwe geur, Bogner High Speed. De naam zegt het al, dit is een sportieve, energieke geur, goed geschikt voor iedere dag. bruno banani About Men tenslotte is een geur voor trendy jonge mannen, die houden van een originele geur. Ook de verpakking is erg origineel, het flesje staat schuin door de speciale onderkant.Davidoff Cool Water Deep vanaf 46 euro
Bogner High Speed (vanaf april) vanaf 29 euro
bruno banani About Men vanaf 16 euro


Damesgeuren

Ook voor vrouwen zijn er natuurlijk weer de nodige nieuwe geuren, zoals de tweede geur van Jennifer Lopez. Valt er over haar zang en-acteerprestaties nog te twisten, succesvolle geuren op de markt zetten kan zij als de beste. Na het succes van de sexy geur Glow, is er nu de Still. Still is glamour, zowel de geur als de flacon. Evenals voorganger Glow (het befaamde kettinkje), heeft ook Still een leuk extraatje: om de hals van de flacon vind je een zeer glamourous ring. Maar natuurlijk is er nog meer nieuws. Zo introduceert Clinique de geur Simply, een heerlijke geur in een mooie flacon, die wat mij betreft een echte klassieker kan worden. Oriëntaals, maar niet bedwelmend, waar deze geuren nog wel eens om bekend staan. Gewoon een lekker geurtje voor elke dag. Island Kiss van Escada is een heerlijk zomers geurtje, gebaseerd op verschillende soorten fruit. Een aanrader voor de eerste zonnige dagen. Charles Jordan stelde een supervrouwelijke, sensuele geur samen, die hij zelf de meest sexy geur ter wereld noemt. Kijk, dat biedt perspectief! Ook Michael Kors heeft zich op het ontwerpen van een geur gestort, zijn creatie is een supervrouwelijke, zoet mysterieuze, luxe geur in een strakke verpakking.


Jennifer Lopez Still vanaf 39,50 euro
Clinique Simply vanaf 33,45 euro
Escada Island Kiss vanaf 32 euro
Charles Jordan vanaf 32 euro
Michael Kors vanaf 38 euro