Review: Jim 16 Party & Impressed


10:30 zondag 10 augustus. Enkele honderden afwachtende fans staan op de stoep bij Paradiso in Amsterdam. Ze komen maar voor 1 iemand: Jim.


Zijn Sweet Sixteen Party werd gevierd in aanwezigheid van enkele gelukkige prijswinnaars, die waarschijnlijk allemaal een gaatje hebben vanwege de Mars-bars die ze moesten kauwen om voor de prijs in aanmerking te komen: 2 kaartjes om erbij te zijn, bij het evenement van het jaar... Jims 16e verjaardag. Uiteraard was Jim niet de enige Idol op het feest. Van Jamai tot Hind... ze waren er bijna allemaal, behalve Zosja, die schitterde door afwezigheid.


Jeroen Post mocht de boel aan elkaar praten, aangezien het feest deze hele week ook op TMF een aantal keer wordt herhaald.


Uiteraard begon Jim met zijn nieuwe single en tevens nummer 1 hit "This Love Is Real", gevolgd door "Tell Her" en een duet met zijn eigen broer Danny.


Jamai en Dewi zongen ook een deuntje mee, dus de fans hadden niets te klagen.


Zelfs Jims eigen Mini-Me was aanwezig, de jonge Bowie uit de clip van "This Love Is Real". Over aandacht en aantal fans heeft dit jonge idool niets te klagen. Hij is bijna populairder dan Jim zelf.


Jim kreeg diverse videoboodschappen te zien van onder andere Gordon, Ruud de Wild, Hind, Stacie Orrico en Froukje de Both. Ook kreeg hij een gloednieuwe scooter, uiteraard gesponsord door Mars.

Jim is zeer populair onder meisjes tussen de 8 en 16 jaar, maar ook oma's en huisvrouwen kunnen hem niet weerstaan, zo bleek uit het aantal ouderen dat aanwezig was. Toch blijft het overgrote deel van de fans puber of jonger.

Het grootste deel van de mannelijke aanwezigen stond boven, bij de pers, wat uiteraard genoeg zegt over Jim's grootste aanhang: pubermeisjes. Gelukkig voor hem is dit ook de generatie die alle CD's en singles koopt. Dus hij zal zich geen zorgen hoeven maken of zijn CD "Impressed" wel goed verkoopt.