FOK! Wat een weer: mist, later zon

winterbanner

Goede morgen!

Waarschuwing:
In het oosten van Noord-Brabant en het zuiden van Gelderland komt tot halverwege de ochtend plaatselijk dichte mist voor met zichten van minder dan 200 meter. Hiervan kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden.

In de tweede helft van de ochtend lost de mist geleidelijk op. geel (Foto: KNMI)

Vanochtend lost de (dichte) mist in de zuidelijke helft langzaam op. Later in de ochtend breekt de zon vooral in de zuidelijke helft af en toe door. In de noordelijke helft overheerst de bewolking en is een spat regen mogelijk. Er is weinig wind, in het noorden en op het IJsselmeer waait het zwak tot matig uit het oosten.

Vanmiddag komt in het midden en zuiden de zon steeds vaker tevoorschijn maar is er ook nog kans op een plaatselijke lichte bui. De middagtemperatuur ligt rond 11°C in het zuiden en midden en rond 9°C in het noorden. Er is weinig wind, in het Waddengebied en op het IJsselmeer waait het matig uit het oosten.

Vanavond hebben we een afwisseling van opklaringen en bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, in het noorden en op het IJsselmeer staat een zwakke tot matige oostelijke wind.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C, maar in langere opklaringen kan het in het noordoosten tot rond het vriespunt afkoelen. De wind uit het oosten tot noordoosten is zwak tot matig.

Tot morgen!

In Noordbroek begon de dag mistig, uiteindelijk won de zon van de mist (Foto: bondage)
In Noordbroek begon de dag mistig, uiteindelijk won de zon van de mist (Archieffoto: bondage)

                   

Het was en is bewolkt, nu zelfs met regen! (Foto: Charged)
Het is bewolkt, ook met regen! ((Archief(foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.