FOK! Wat een weer: de komst van koude lucht

winterbanner

Goede morgen en uiteraard nog de beste wensen voor 2024!

Op verzoek zal het jaaroverzicht van Frutsel op WKN, iets ingekort worden en in een special worden gepost in de eerste week van januari 2024. Het hele overzicht is op het forum terug te lezen in WKN: WKN Jaaroverzicht 2023

Het weer voor vandaag:

Vanochtend is het bewolkt en plaatselijk valt er lichte (mot)regen. De wind komt uit het noorden en is matig boven land, vrij krachtig langs de kust.

Vanmiddag is het bewolkt met hier en daar soms wat lichte motregen. Langzaam stroomt er koudere lucht het land binnen, in het noorden en oosten kan later ook wat lichte natte sneeuw vallen. Glad wordt het echter niet. De maximumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noordoosten en 5°C in het zuidwesten. De wind waait uit het noorden en is boven land matig. Aan zee is de wind vrij krachtig.

Vanavond valt er in Zeeland nog wat lichte (mot)regen, in de rest van het land is op enkele plaatsen lichte (mot)sneeuw mogelijk. De wind komt uit het noordoosten en is aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6, boven land matig.

Komende nacht kan er in het zuiden plaatselijk wat regen of (natte) sneeuw vallen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -3°C in Groningen tot +2°C in Zeeland. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

                   

 Gelukkig waren er ook droge momenten gister (Foto: _UserName_)
Gelukkig waren er ook droge momenten afgelopen week (Foto: _UserName_) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.