FOK! Wat een weer: zon en buien, veel wind aan de kust

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het overwegend bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind waait uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig, langs de westkust hard en soms stormachtig, windkracht 7-8. In de westelijke provincies (vooral Noord- en Zuid-Holland) komen tot halverwege de ochtend zware windstoten tot zo'n 80 km/uur voor. In de tweede helft van de ochtend draait de wind naar het noordwesten en neemt in kracht af.

Vanmiddag is het wisselend bewolkt en schijnt de zon af en toe, maar komen er ook nog enkele buien voor. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig. De wind neemt af naar matig, aan zee vrij krachtig.

Vanavond is het wisselend bewolkt en vooral in het noorden komen enkele buien voor. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig, aan zee eerst vrij krachtig.

Komende nacht kan er een enkele bui vallen. Daarnaast komen er opklaringen voor waarin mist kan ontstaan. De temperatuur daalt naar waarden rond 3°C, in het noordoosten plaatselijk naar dicht bij het vriespunt. Er is weinig wind.

Tot morgen!

                   

"k(l)iekjes" van vorige week (Foto: Ouwesok)
"k(l)iekjes" van vorige week (Foto: Ouwesok)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.