Uitslag NEC - Go Ahead Eagles

NEC heeft zondag gelijkgespeeld tegen Go Ahead Eagles. In Nijmegen kwam de thuisploeg in de slotfase op achterstand, maar dankzij een goal van Matthias Ross werd het alsnog 1-1.

NEC was in de eerste helft beter dan Go Ahead Eagles en vlak voor rust kreeg de thuisploeg een beste kans via Koki Ogawa. Maar de Japanse spits kon de doelman van Go Ahead Eagles niet passeren, waardoor het nog wachten was op de openingsgoal in Nijmegen.

Na rust viel die openingstreffer wel. Niet voor de thuisploeg, maar voor Go Ahead Eagles. Sylla Sow, die nog in de jeugd bij NEC speelde reageerde attent op een voorzet van Thibo Baeten. Na de openingsgoal werd de wedstrijd even stilgelegd vanwege een bekertje op het veld, maar in het restant van de wedstrijd maakte de thuisploeg alsnog gelijk. Verdediger Matthias Ross kopte binnen uit een hoekschop en bezorgde de Nijmegenaren zo toch nog een punt.