FOK! Wat een weer: hier en daar een buitje

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het in de kustprovincies bewolkt met buien, mogelijk met onweer en met een kleine kans op hagel. Landinwaarts is er slechts een enkele bui en breekt de zon af en toe door. De wind is zuidwestelijk en boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, aan de westkust mogelijk af en toe hard, windkracht 7.

Vanmiddag is er af en toe zon en zijn er vooral in het noordwesten en noorden buien. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond komen er in de kustgebieden buien voor. Landinwaarts is het grotendeels droog met slechts een enkele bui. De wind is landinwaarts zuidwestelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer is de wind west tot zuidwest en overwegend krachtig, windkracht 6.

Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook enkele opklaringen. Eerst komen vooral in het westen en noorden buien voor, in de kustgebieden mogelijk met onweer. In de loop van de nacht wordt het overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Tot morgen! 

                   

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.