FOK! Wat een weer: wat frisser maar droog

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er af en toe zon en blijft het vrijwel overal droog. De wind komt uit zuidwest tot west en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag laat de zon zich af en toe zien. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is zuidwestelijk en matig, in de kustgebieden en rondom het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. Landinwaarts is de wind matig uit het zuidwesten, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht is het droog. Pas aan het einde van de nacht gaat het in het Waddengebied af en toe regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het zuidoosten tot 15°C aan zee. Landinwaarts is de wind matig uit het zuidwesten, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Tot morgen! 

                   

San Clodio in Noord-Spanje (Foto: DJMO)
San Clodio in Noord-Spanje (Foto: DJMO) 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.