Uitslag Almere City - PEC Zwolle

Almere City wacht ook na zijn vierde wedstrijd op het hoogste niveau nog op het eerste punt in de eredivisie. Tegen PEC Zwolle leek het er even op dat het ervan ging komen nadat ze in de extra tijd op 1-1 kwamen, maar uiteindelijk verloren ze alsnog met 1-2, dankzij een doelpunt van Apostolos Vellios.

PEC Zwolle kwam al na vier minuten op voorsprong in Almere. Dankzij een heerlijk doelpunt van Davy van den Berg kwam PEC op voorsprong. In de eerste helft stelde Almere City daar weinig tegenover, maar in de tweede helft kwam het beter voor de dag. Almere City leek na de rust een penalty te krijgen na hands, maar nadat de VAR ertussen kwam werd de strafschop ingetrokken.

Toch leek het gelijkspel er te komen tussen Almere City en PEC Zwolle. In de extra tijd van het duel kopte Joey Jacobs de gelijkmaker binnen, maar vanuit de aftrap kwam PEC opnieuw op voorsprong, ditmaal via Apostolos Vellios. Daarna werd het duel tijdelijk gestaakt vanwege het gooien van bier, maar na deze pauze werd er niet meer gescoord en neemt PEC de drie punten mee naar Zwolle.