FOK! Wat een weer: droog en zonnig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is er eerst veel bewolking met in de Limburgse heuvels plaatselijk ook mist. Later in de ochtend klaart het hier en daar op. Het blijft droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.

Vanmiddag breekt de zon steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 24°C in het noorden tot plaatselijk 30°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.

Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Het blijft lang warm met rond middernacht nog 20 in het noorden tot 24°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht is er in het noordwesten en (uiterste) westen een enkele onweersbui mogelijk. Met minima van ongeveer 22°C is het een zeer warme nacht. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige oost- tot zuidoostenwind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Breskens, waar de zon het water raakt. (Foto: MizzezAmy)
Breskens, waar de zon het water raakt. ((Archief)foto: MizzezAmy)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.