Aubrey Plaza masturbeerde echt in scene The To-Do List

Actrice Aubrey Plaza sprak onlangs over een onverwachte en gênante ervaring op de filmset van 'The To-Do List' uit 2013. In een interview met Conan O'Brien vertelde Plaza hoe zij tot haar verbazing ontdekte hoe ver de regisseur wilde gaan in een nogal intieme scène.

In 'The To-Do List' speelt Plaza de rol van Brandy Klark, een seksueel onervaren tiener die een lijst maakt van dingen die ze wil ervaren voordat ze naar de universiteit gaat. Eén van die scènes betrof een moment waarop het personage zichzelf 'wat beter leert kennen'.

Plaza had verwacht dat de scène op een suggestieve manier in beeld zou worden gebracht, maar op de dag van de opnames bleek de situatie anders. De camera was op het plafond gemonteerd en gaf een volledig beeld van haar lichaam.

Toen de actrice regisseur Maggie Carey om advies vroeg, kreeg ze te horen dat ze simpelweg moest doen wat er in het script stond: masturberen. Plaza vertelde dat de scène achteraf gezien de meest zenuwslopende was, omdat ze totaal niet had verwacht dat ze het echt moest uitvoeren, maar hoewel Plaza zich tijdens de opnames ongemakkelijk voelde, blijft ze benadrukken dat acteren soms betekent dat je je moet schamen voor een groot publiek.

Aubrey Plaza in The To-Do List (2013)
Aubrey Plaza in The To-Do List (2013)