Canal Digitaal: John de Wolf prankt Sjaak Swart voor Feyenoord - Ajax

Komende zondag 22 januari is de Klassieker Feyenoord - Ajax te zien in de Rotterdamse Kuip. Iedereen met ESPN 1 in zijn pakket kan deze wedstrijd live kijken. Na de eerdere samenwerking voor de winterstop met voetbaliconen Sjaak Swart en Björn van der Doelen, komt er een tegengeluid vanuit de hoek van Feyenoord. Assistent-trainer van Feyenoord, John de Wolf, neemt Swart op humoristische wijze in de maling. Zo wordt op een respectvolle manier de rivaliteit tussen de clubs voelbaar gemaakt in een video. 

Nadat Swart, ook bekend als Mister Ajax, Van der Doelen te grazen heeft genomen, is het tijd voor revanche. Van der Doelen neemt contact op met De Wolf om de verdediging te versterken. De Wolf, die wel houdt van een geintje, blijkt kampioen met filters op zijn telefoon. Hij weet Swart op een mooie manier in de spotlights te zetten en deelt dit met zijn oude voetbalvrienden. 

De wedstrijd tussen de winterkampioen Feyenoord en de nummer drie (Ajax) wordt in de volksmond ook wel de Klassieker genoemd. Het verschil tussen de twee clubs is op dit moment vijf punten in het klassement van de Eredivisie en belooft een echte kraker te worden. De wedstrijd wordt zondag 22 januari om 14.30 uur live op ESPN 1 uitgezonden. Deze zender zit sowieso standaard in het pakket van alle abonnees met de TV App of IPTV van Canal Digitaal en van satellietabonnees met een Rijk-, Royaal- of ESPN Compleet pakket.