Spuit je zen met Powerwash Simulator op pc en Xbox

Square Enix Collective en FuturLab maken bekend dat Powerwash Simulator, de game die nu nog in Early Access op Steam staat, op 14 juli verschijnt voor Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10, en diezelfde dag ook een volledige release op Steam krijgt.

Powerwash Simulator laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten. Spelers kunnen hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil dat ze maar vinden wegspuiten.

FuturLab-oprichter en co-CEO James Marsden kijkt erg uit naar de release en het debuut op nieuwe platformen: "Het meest gevraagde verzoek uit onze community, was een release op Xbox. Dus moesten we maanden op onze tong bijten, in afwachting van het juiste moment om dit nieuws te onthullen. Maar nu kunnen we dus met veel plezier aankondigen dat Powerwash Simulator naar de Xbox- en Windows 10-platformen komt."

"We zijn overweldigd door de community-support voor onze game en kunnen niet wachten op de release!", aldus Phil Elliott, studiohoofd van Square Enix Collective. "We hebben nog heel veel spannende plannen voor de komende weken en maanden, dus dit is zeker niet het einde van de ontwikkeling."