Britney Spears is vrij

Britney Spears staat niet langer meer onder toezicht van haar vader. De (ex)zangeres stond al sinds 2008 onder curatele van haar vader. Nadat zij, na pogingen van haar vader dat te vermijden, een eigen advocaat kon kiezen heeft de rechter haar in het voordeel gesteld.

Britney verklaarde in de zevende hemel te zijn door deze uispraak. Haar advocaat vond het intens. "Mijn cliënt is ontzettend blij en deze beslissing is een belangrijke stap vooruit richting haar vrijheid. Er is heel hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen, het was intens", zei Matthew Rosengard. 

Haar vader ging niet alleen over Britney haar financiën, ook nam hij besluiten over haar optredens. Eerder zei Britney dat ze niet wilde optreden zolang zij geen eigen beslissingen kon nemen. Wellicht zal ze in de toekomst weer op het podium te zien zijn.

Het ging er dus Toxic aan toe, ruim een decennia lang. Hopelijk wordt het geen Oops i did it again, maar mag deze baby one more time. 12 november doet de rechter definitief uitspraak.