Uitslag sc Cambuur - FC Twente

Cambuur heeft zijn eerste overwinning dit seizoen geboekt. Na twee nederlagen werd nu FC Twente met 2-0 verslagen.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Van Wolfswinkel maar die wordt gestuit door Banguira. In de 32e minuut was Cambuur dicht bij de 1-0. Kiss brak door op links en legde de bal terug op Maulun. Keeper Unnerstall redde echter op het schot van de Fransman.

In de 55e minuut moest Twente met een man minder verder nadat Luka Ilic na wild inkomen op Bangura zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. Vijf minuten ervoor had Ilic zijn eerste geel gekregen van scheidsrechter Kevin Blom. Cambuur benutte de man minder en kwam in de 66e minuut op voorsprong. Doelman Stevens voorkwam vervolgens de 1-1 van Everdink, waarna invaller Jacobs in de blessuretijd de bal naar binnen werkte na een goede voorzet van rechts en de eindstand op 2-0 bracht en zijn tweede van de avond maakte.