Kazuya Mishima uit de Tekken-serie komt op 30 juni naar Super Smash Bros. Ultimate

Op 30 juni, morgen dus, is Kazuya Mishima uit de vechtgameserie Tekken beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch als onderdeel van de DLC Challenger Pack 10.

In de videopresentatie geeft Masahiro Sakurai, de director van de Super Smash Bros.-serie, een uitgebreide demonstratie van de aanvallen van de nieuwe vechter en een blik op het nieuwe level Mishima Dojo. Masahiro Sakurai kondigt in zijn videopresentatie tevens een nieuwe Super Smash. Bros. Ultimate-amiibo aan. Min Min, het vechtende noedelmeisje uit ARMS, zal in 2022 uitkomen.

Na het downloaden van Challenger Pack 10 ontvangen spelers ook 39 muzieknummers uit de Tekken-serie, met een mix van songs uit zowel oudere en nieuwere games uit de franchise. Naast de release van Kazuya Mishima zullen er ook nieuwe Mii-vechterskostuums worden uitgebracht als betaalde DLC, waaronder Shantae, Lloyd Irving, Dante en Dragonborn.

Challenger Pack 10 maakt onderdeel uit van Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2, welke ook Min Min uit ARMS, Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth uit de Final Fantasy VII, Pyra/Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 en één nog aan te kondigen vechter, die later dit jaar verschijnt, bevat. Challenger Pack 10 is ook los verkrijgbaar.