Nintendo Switch en Pro-controller in Monster Hunter Rise-stijl

Spelers in heel Europa kunnen vanaf 26 maart in stijl op jacht gaan, want dan verschijnen de Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition en Nintendo Switch-Pro-controller Monster Hunter Rise Edition, tegelijk met de release van de game Monster Hunter Rise voor de Nintendo Switch.

De Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition heeft een dock met een afbeelding van Magnamalo, het vlaggenschipmonster van de game, terwijl de console zelf en de Joy-Con-controllers ook zijn versierd met afbeeldingen in Monster Hunter Rise-thema. Het systeem wordt geleverd inclusief een downloadcode voor Monster Hunter Rise plus de Deluxe Kit DLC en bonuscontent.

De Deluxe Kit DLC bevat: "Kamurai" Hunter layered armor-set, "Shuriken Collar" Palamute layered armor-stuk, "Fish Collar" Palico layered armor-stuk, Gebaren (4 Jumps), Samurai-poseerset, Kabuki-facepaint en "Izuchi Tail"-kapsel.
In de bonuscontent kun je de Palamute Retriever Costume layered armor, Palico Forest Cat Costume layered armor en Novice Talisman verwachten.

De Nintendo Switch-Pro-controller Monster Hunter Rise Edition wordt apart verkocht en is ook voorzien van een Magnamalo-design.