Demo van Little Nightmares 2 beschikbaar

Er is een demo van Little Nightmares II verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Het eerste Little Nightmares is nu ook gratis te downloaden voor pc in de BNEE Store van 13 tot en met 17 januari.

Consolespelers kunnen nu de wereld van Little Nightmares II ontdekken en door het Wilderness-level in de demo een glimp opvangen van Mono’s reis op PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch. De demo is ook verkrijgbaar op pc via Steam en GOG.com. Vanaf 11 februari is de complete versie van Little Nightmares II beschikbaar.

Little Nightmares, de eerste game, is van 13 tot 17 januari gratis beschikbaar voor pc in de BNEE Store. Het aanmaken van een account is vereist. De game maakt ook deel uit van Xbox Games with Gold van januari, dus spelers met een Xbox Live Gold-abonnement kunnen in de schoenen van Six springen en de Maw verkennen.

Bandai Namco Entertainment Europe heeft ook gewerkt aan een digitaal stripboek, waarvan de eerste twee hoofdstukken nu beschikbaar zijn op Android en iOS. Het stripboek gaat in op de gebeurtenissen tussen Little Nightmares en Little Nightmares II.