ADO Den haag haalt na Janmaat nu ook Vejinovic binnen

ADO Den Haag heeft nadat het eerder deze week versterkte met Daryl Janmaat nu ook Marko Vejinovic binnengehaald. De 30-jarige middenvelder heeft voor 2,5 jaar getekend. Vejinovic zat zonder club en sluit direct na de jaarwisseling aan bij de selectie van trainer Ruud Brood.

Vejinovic heeft een verleden in de eredivisie. De middenvelder speelde in het verleden voor AZ, Heracles Almelo, Vitesse en Feyenoord. Na zijn Feyenoord-periode ging hij naar het Poolse Poolse Arka Gdynia, waar hij twee jaar voetbalde. Na twee jaar werd zijn contract ontbonden, waarna hij sinds deze zomer meetrainde bij Volendam.

"Deze stap voelt voor mij hartstikke goed. Ik kreeg meteen een warm en fijn gevoel bij de club en het project waar ze mee bezig zijn. Er heerst positieve energie bij de club en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik heb veel wedstrijden gezien en geloof in de potentie van de selectie", reageert Vejinovic op de website van zijn nieuwe werkgever.  "Ik wil het team met name helpen met mijn ervaring en mijn stijl van voetballen. Ik ben naar voren gericht, wil kansen creëren en veel voetbal brengen in de ploeg. Hopelijk kunnen we samen snel de weg omhoog vinden met ADO Den Haag."

Ook Martin Jol (Hoofd Technisch Hart) komt aan het woord op de website van ADO Den Haag: "Het is belangrijk dat we na Daryl nu ook op het middenveld een ervaren verbindingsspeler aan onze jonge selectie kunnen toevoegen. Marko is een speler die wij eigenlijk al voor het seizoen wilden hebben, maar destijds onhaalbaar was. Gebleken is echter dat de aanhouder wint en daarom zijn wij bij de club opgetogen dat Marko zo positief in ons verhaal staat. We heten Marko van harte welkom en hopen dat hij het elftal kan helpen met zijn ervaring en voetballende kwaliteiten."