Feyenoord knokt zich naar punt tegen CSKA Moskou

Feyenoord heeft aan het uitduel tegen CSKA Moskou één puntje overgehouden. De Rotterdammers speelden na een rode kaart van Nicolai Jørgensen bijna de hele tweede helft met tien man, maar hielden knap stand tegen de nummer één uit Rusland.

Jørgensen kreeg twee minuten voor rust zijn eerste gele kaart in een luchtduel en vlak na de rust ging de Deen volgens de scheidsrechter opnieuw in de fout op bijna dezelfde manier, waardoor hij zijn tweede gele kaart kreeg.

Voor rust was Jørgensen in de eerste helft nog heel dicht bij de 0-1. De Deense spits kwam net kort op een voorzet van Steven Berghuis. Ook Bart Nieuwkoop kreeg vlak voor rust een goede kans om de Rotterdammers op voorsprong te zetten, maar zijn kopbal ging recht op de doelman af van de Russische club.

Na rust was het vooral tegenhouden voor Feyenoord. De ploeg van Dick Advocaat stond onder druk, maar hield knap stand tegen CSKA Moskou. De 0-0 in Moskou brengt Feyenoord naar de tweede plaats in de poule. De Rotterdammers hebben nu vijf punten uit vier wedstrijden en staan daarmee één punt voor op Wolfsberger, dat vandaag verloor van Dinamo Zagreb.