FOK! Wat een weer: eerst regen

Gegroet!

Het was gisteren een vrij bewolkte dag in den lande. Het bleef ook niet overal droog, want er trokken ook nog enkele buien over. Er zaten een paar pittige buien tussen. In het oosten heeft de zon nog wel even geschenen. Het was best aangenaam met temperaturen rond de 19 graden en weinig wind.

Vandaag trekt de regen van zuidwest naar noordoost over het land. Er kan zo'n 5 tot 10 mm vallen. Aan het einde van de ochtend begint het in Zeeland droog te worden en klaart het wat op. Deze opklaringen trekken dan geleidelijk verder het land in, maar dat gaat in het noordoosten nog wel even duren. In de loop van de middag kan er langs de kust nog een enkele bui vallen.

Het wordt iets minder zacht met 15 graden. De zuidoostelijke wind is matig tot vrij krachtig en die neemt aan zee nog even toe naar krachtig. Later op de dag draait de wind naar zuidwest en neemt weer af.

Ook de komende dagen zien we een wisselend weerbeeld met af en toe regen en soms een klein beetje zon.

Fijne avond!  

Meer weer op FOK!

Mooi weids landschap in Joure (Foto: spylacopa_68)
Een prachtige foto uit de omgeving van Joure bij mooi weer! (Foto: Spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.