Hyper Scape nu gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc

Hyper Scape, de nieuwe free-to-play battle royale first-person shooter van Ubisoft Montreal, is nu gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc via Uplay. Het eerste seizoen van Hyper Scape heet The First Principle. Duik in de virtuele stad Neo-Arcadia, waar maximaal 100 spelers de strijd met elkaar aangaan om kampioen van de Hyper Scape te worden.

Hyper Scape heeft wat nieuwe ideeen zoals het gebruik van Hacks, het upgraden van je wapens door het Fusion-systeem, het winnen van een wedstrijd door de Showdown en nog veel meer. Daarnaast is Hyper Scape volledig gebouwd om content creators te ondersteunen. Zo is er de Crowncast Twitch-extensie, ontwikkeld in samenwerking met Twitch, waarmee kijkers van livestreams invloed uitoefenen op de wedstrijd van de streamer, meer informatie zien over de desbetreffende wedstrijd en meer.

Het eerste seizoen van Hyper Scape introduceert een gloednieuw wapen voor middellange afstand, de Dragonfly, en een nieuwe hack, Magnet, die kan worden gebruikt om nietsvermoedende tegenstanders in de val te laten lopen. Season One bevat in totaal 11 wapens en 11 hacks, en naast Solo en Squad Crown Rush staan er ook extra tijdelijke spelmodi op de planning.

Om de lancering van Hyper Scape met de community te vieren, kunnen kijkers exclusieve Hyper Scape Twitch-emotes verdienen. Kijkers die vanaf 17 tot en met 31 augustus abonneren op een kanaal, een abonnement weggeven of minimaal 300 Bits doneren, ontvangen permanent de unieke Hyper Scape Twitch-emotes.