PS5-versie van Yakuza Like A Dragon aangekondigd

Bij de aftrap van Comic Con @ Home heeft Sega of America bekendgemaakt dat Yakuza: Like a Dragon vanaf nu beschikbaar is voor pre-orders en dat er ook een PlayStation 5-versie zal verschijnen. Er is ook een stemacteur bekendgemaakt, Trekkies zullen hem wel herkennen.

SEGA bekendgemaakt dat Yakuza: Like a Dragon in het Westen ook voor de PlayStation 5 zal verschijnen, naast de eerder aangekondigde releases voor Xbox Series X, Xbox One, Windows 10, PlayStation 4 en Steam. Eerder werd al bekend dat de game Xbox Series X Smart Delivery zal ondersteunen, zodat spelers die de Xbox One-versie kopen in aanmerking komen voor een gratis upgrade naar de Xbox Series X-versie wanneer zowel deze nieuwe console als de betreffende versie beschikbaar zijn. Voor de Westerse release is ook een PlayStation 5-upgrade-mogelijkheid gepland, deze wordt op een later moment aangekondigd.

George Takei, Hikaru Sulu in Star Trek, is de stem van Masumi Arakawa, een patriarch die met zijn ontbinding van het criminele imperium van de Tojo Clan het conflict in gang zet dat ten grondslag ligt aan het verhaal van de game. Het spel zal ook ondersteuning bieden voor Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertitelingen.

Yakuza: Like a Dragon komt in het Westen in november 2020 naar de Xbox One, Windows 10-pc’s, PlayStation 4 en Steam. De Xbox Series X-versie verschijnt tegelijk met de release van deze console, de PlayStation 5-versie verschijnt op een latere datum. De eerder aangekondigde Day One Edition heet vanaf nu de Day Ichi (Japans voor “één”) Edition, en verschijnt naast de Hero- en Legendary Hero-edities, die vanaf vandaag ook beschikbaar zijn als pre-orders in de digitale winkels van alle platformen.