Yakuza: Like a Dragon uitgebreid in beeld

Sega heeft in samenwerking met IGN's Summer of Gaming 2020 livestream de aankomende Yakuza: Like a Dragon uitgebreid getoond. In de onderstaande beelden zien we de bizarre JRPG-gevechten, de grootste verandering ten opzichte van de vorige Yakuza-games.

Yakuza: Like a Dragon draait om een nieuwe hoofdpersoon, Ichiban Kasuga, en een locatie geïnspireerd op Yokohama. Ichiban is een derderangs boef van een derderangs yakuza-familie. Om zijn mentor en vaderfiguur Masumi Arakawa te beschermen, bekent hij een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Nadat hij daarvoor 18 jaar in de gevangenis heeft gezeten, keert hij terug naar de maatschappij. En dan ontdekt hij dat de clan waar hij ooit deel van uitmaakte is vernietigd, en er in de straten jacht wordt gemaakt op de laatste paar resterende leden. Hij ontdekt ook dat zijn voormalige mentor hier misschien wel achter zit. Tijd om het verraad te straffen.

Yakuza: Like a Dragon moet ergens dit jaar uitkomen voor PS4, Xbox One, Xbox Series X en pc. Een PS5-versie is nog niet aangekondigd.