Kort geding BigGym tegen de Staat vandaag om 15.00 uur te volgen via livestream

Vanmiddag om 15.00 uur behandelt de rechtbank in Den Haag een kort geding van BigGym tegen de Staat. BigGym: "BigGym spreekt hierbij namens al haar trouwe leden, personeel en toeleveranciers maar uiteraard ook namens alle 4000 fitness ondernemers met hun in totaal 3,2 miljoen geregistreerde leden. Wij voelen ons verplicht een vuist te maken en op te komen voor de belangen van onze branche. Daarom treden wij als eerste naar voren om door middel van een kort geding De Nederlandse Staat aan te klagen"

Vanwege de coronamaatregelen is de rechtbank niet toegankelijk voor publiek. De zitting kan worden gevolgd via een livestream.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

BigGym klaagt De Nederlandse Staat aan vanwege Corona sluiting Op 20 mei om 10.00 uur aanstaande dient een kort geding tegen de Nederlandse Staat bij de rechtbank in Den Haag. BigGym spreekt hierbij namens al haar trouwe leden, personeel en toeleveranciers maar uiteraard ook namens alle 4000 fitness ondernemers met hun in totaal 3,2 miljoen geregistreerde leden. Wij voelen ons verplicht een vuist te maken en op te komen voor de belangen van onze branche. Daarom treden wij als eerste naar voren om door middel van een kort geding De Nederlandse Staat aan te klagen. Steun nu jouw sportschool door middel van de hashtag: #wijwillenopen Deel dit vooral met iedereen!

Een bericht gedeeld door BigGym | 💥 FOR EVERY 'BODY' 🙌 (@biggymnl) op12 Mei 2020 om 5:39 (PDT)