Blizzard peilt interesse voor Classic Burning Crusade-server

Het lijkt erop dat Blizzard serieus overweegt om een Classic-versie van The Burning Crusade te maken. In een vragenlijst die naar een select aantal World of Warcraft: Classic spelers is verstuurd wordt gevraagd naar hun interesse in een server met World of Warcraft's eerste uitbreiding, en in welke vorm ze dit terug zouden willen zien.

Het onderzoek vraagt onder andere of spelers liever willen dat ze compleet opnieuw beginnen op een eventuele Burning Crusade-server of juist op level 58. Ook worden er opties genoemd dat een server overgaat naar  Burning Crusade en spelers dan naar een pure classic-server kunnen overstappen, of juist andersom waarbij spelers overstappen naar een Burning Crusade-server.

Blizzard heeft nog niet op statements gereageerd wat betreft de poll. The Burning Crusade kwam in 2007 uit; de uitbreiding introduceerde de blood elves en de draenei, kwam met Outland als nieuw continent en spelers vochten onder andere tegen bekende figuren zoals Illidan Stormrage en Kael'thas Sunstrider. 

burningcrusade1