Fallout 76: Wastelanders is 7 april beschikbaar

Wastelanders is de grootste gratis update voor Fallout 76 sinds de launch en komt op 7 april 2020 naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Wanneer Wastelanders op 7 april lanceert, zal Fallout 76 ook op Steam verschijnen. NPC's krijgen nu een stem, terwijl spelers aan een nieuwe hoofdquest beginnen, allianties smeden en hun reputatie in stand houden ten opzichte van concurrerende facties en ontdekken wat de bergen schuilhouden.

Enkele van de grootste veranderingen in Wastelanders zijn:

  • Nieuwe hoofdquest en vernieuwde originele hoofdverhaallijn – Onthul de geheimen van West Virginia door een nieuwe hoofdquest en de vernieuwde originele verhaallijn te spelen vanaf het moment dat je Vault 76 verlaat. Beginners en veteranen kunnen aan de slag met nieuwe missies, nieuwe locaties verkennen en vechten met (of tegen) de nieuwe gezichten die hun terugkeer naar West Virginia hebben gemaakt.
  • Nieuwe wezens en uitrusting – Schakel nieuw gemuteerde wezens uit die hun weg naar de regio vinden en verdien het hoogste level aan wapens en armor.
  • Keuzes en Reputatie – Verander het lot van diegenen die je ontmoet met klassieke dialogen. Beslissingen hebben invloed op je status bij elke factie via een geheel nieuw reputatiesysteem.

Huidige spelers van Fallout 76 hoeven geen bijkomende content aan te kopen om Wastelanders te spelen wanneer het lanceert. Deze update is volledig gratis voor eigenaars van Fallout 76.