FOK! Wat een weer: kwakkelweer

Vandaag is het bewolkt met van tijd tot tijd (mot)regen. Geleidelijk wordt het van het noordwesten uit droger. Vanavond gaat het van het zuidwesten en westen uit opnieuw regenen. Het wordt erg zacht met middagtemperaturen rond 11°C. De zuidwestelijke wind neemt af naar zwak tot matig. Aan zee is de wind in de ochtend nog vrij krachtig.

Komende nacht zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de westkust vrij krachtig tot krachtig. In het noorden is de wind eerst zwak en veranderlijk.

Donderdag overdag blijft het bewolkt en zijn er perioden met regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot 13°C in het zuiden. De zuidwestelijke wind is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Scherpschutter legde de mist prachtig vast  (Foto: Scherpschutter)
Scherpschutter legde de mist prachtig vast (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.