Eerste beelden Command & Conquer Remastered

Electronic Arts heeft voor het eerst beelden van de remaster van Command & Conquer vrijgegeven. Het is slechts een korte teaser maar laat wel zien welke grafische verbeteringen er zijn doorgevoerd door eerst het origineel en daarna de remaster te tonen.

Hoewel de remasters uitgegeven worden door Electronic Arts, de bezitter van het intellectuele eigendom Command & Conquer, wordt de daadwerkelijke ontwikkeling hoofdzakelijk gedaan Petroglyph Games, een relatief onbekende studio die bestaat uit enkele medewerkers van het originele Westwood Studios. Zij krijgen hierbij assistentie van ontwikkelaar Lemon Sky Studios, die onder andere verantwoordelijk was voor de remaster van StarCraft.

Behalve Command & Conquer: Tiberian Dawn, het allereerste deel uit de legendarische franchise, krijgt ook het evenzeer geliefde Command & Conquer: Red Alert een zelfde oppoetsbeurt. Verder hebben EA en Petroglyph aangegeven dat de bijbehorende uitbreindingen Covert Ops, Counterstrike en Aftermath ook allemaal meegenomen worden in de remasters. Tenslotte is ons gamers op het hart gedrukt dat de remasters geen microtransacties zullen bevatten.