FOK! Wat een kutweer

Vanochtend regent het in het uiterste noordoosten eerst nog. Verder zijn er naast wolkenvelden soms ook brede opklaringen en is het overwegend droog. In de loop van de ochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit weer toe en gaat het in het zuidwesten regenen, in de noordoostelijke helft is de zon dan nog af en toe te zien. Vanmiddag raakt het overal bewolkt en zijn er perioden met regen. Vanavond regent het vrijwel overal. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust neemt de wind toe van matig tot vrij krachtig naar krachtig. De middagtemperatuur bedraagt ca. 15°C.

In de nacht naar donderdag wordt het in het noordwesten geleidelijk droog en klaart het daar mogelijk af en toe op. Elders blijft het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De minimumtemperatuur komt uit rond 12°C. De wind neemt af naar zwak en wordt landinwaarts veranderlijk. In het westelijk kustgebied blijft de wind matig en draait de wind naar west. In het oosten blijft de wind eveneens matig en vanuit een zuidelijke richting.

Donderdag overdag is er af en toe zon en valt er vooral in het zuidoosten af en toe regen. De middagtemperatuur komt uit rond 15°C bij een overwegend matige zuidenwind. (Bron:KNMI)


Meer weer op FOK!

Drentse Boom (Foto: Stephan5)
Drentse boom. (Foto: Stephan5) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.