Fietser zoekt familie met 'stinkauto': 'Door mij vloog hun visschotel door de auto'

Een fietser doet een oproep via Twitter naar de familie die gisteren in de auto keihard op de rem moest trappen om een aanrijding te voorkomen. Hij voelt zich schuldig omdat hij verkeerd overstak met de fiets, zo schrijft AT5.

De inzittenden kwamen helaas niet alleen met de schrik vrij. Omdat de bestuurder van de auto zo hard moest remmen om de fietser te ontwijken, schoot hun net gekochte visschotel door de auto. "Sorry konden ze niet zoveel mee (begrijpelijk). Ze reden een stukje door om hun auto op te ruimen en ik fietste door", schrijft Diederik Broekhuizen op zijn Twitter.

Goedmaken
Broekhuizen voelt zich toch wel een beetje schuldig over de stinkende auto en wil het graag goedmaken met de twee inzittenden. "Ik zou heel graag de schotel vergoeden en een bloemetje geven."

Broekhuizen schakelt nu hulp van zijn volgers op Twitter in om de desbetreffende familie te vinden. "Wie weet kan men deze sukkel helpen de twee terug te vinden? Het was op de Hobbemakade Amsterdam bij het NH Hotel", schrijft hij.