Citizens of Space komt 18 juni uit

Citizens of Space staat gepland voor een lancering op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en op pc via Steam op 18 juni 2019. Het vervolg op Citizens of Earth uit 2015 komt met een nieuw combat-systeem, diepere recruitment mechanics en genoeg unieke werelden om te verkennen.

Als de nieuw gekozen ambassadeur van de aarde voor de Galactic Federation of Planets lijkt alles op rolletjes te lopen – totdat je bij het Federation hoofdkwartier arriveert voor de eerste samenkomst en erachter komt dat Aarde, de planeet die jij vertegenwoordigt, ontbreekt. Zonder werk (en thuis) moet jij burgers van over het hele universum recruteren en erachter komen wie verantwoordelijk is, zodat je terug kan naar je comfortabele baantje als ambassadeur.

Je hebt toegang tot meer dan 40 recruteerbare Citizens, allemaal beschikbaar op elk moment in het verhaal en elk met een eigen rol binnen en buiten combat. Er is een nieuw ontworpen combat-systeem met daarin minigames waarbij je timing en reflexen nodig hebt. Er zijn verschillende humoristische, gekke werelden allemaal tot leven gebracht met kleurrijke art en organische omgevingen.