Chaos begint in Warhammer: Chaosbane

Bigben en EKO Software onthullen de launchtrailer van Warhammer: Chaosbane. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Warhammer: Chaosbane is de eerste Action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Als speler kun je kiezen voor Konrad Vollen de soldaat, Elontir de magiër, Bragi Axebiter de slachtende dwerg, of Elessa de boogschutter om alleen of met je vrienden de Empire te helpen in de strijd tegen de Chaos. Elke klasse heeft unieke gameplay, skills en uitrusting. Er zijn meer dan 70 monsters in de game te vinden, allemaal gelinkt aan de goden van Chaos, en epische eindbaasgevechten. De game is gemaakt voor coöp: speel in je eentje of met maximaal 4 spelers, lokaal of online. De interface en synergie tussen klasses zijn speciaal ontwikkeld voor samenwerking en teamwerk tussen personages. Zo hoef je niet op andere te wachten als ze in hun inventory kijken, de personage in kwestie loopt automatisch met je mee.

Ben je klaar met het hoofdverhaal dan kun je verder met boss rush mode, infinite dungeons en nieuwe content in regelmatige updates.