Puike indies Oxenfree en The Witness gratis in Epic Games Store

Zoals we al eerder constateerden doet Epic Games er alles aan om de aandacht van consumenten op hun softwareplatform te vestigen. Momenteel is het surrealistische tienerdrama Oxenfree gratis te downloaden via de Epic Games Store en over twee week volgt puzzelgame The Witness.

Behalve controversiële exclusiviteitsdeals laat Epic Games de laatste tijd ook regelmatig (tijdelijk) gratis games los op zijn platform. Volgens hun website is het de bedoeling dat er iedere 14 dagen een gratis game verschijnt in de veelbesproken Epic Games Store.

2D-avonturengame Oxenfree van de Amerikaanse indie-studio Night School Studio kon op release in 2016 rekenen op veel positieve reacties en sleepte naast vele nominaties zelfs nog een award voor 'excellence in visual art' in de wacht op het Independent Games Festival van dat jaar. The Witness werd eveneens geprezen toen het begin 2016 uitkwam voor pc, PS4, Xbox One, Nvidia Shield en Mac OS X. Bekijk hieronder de trailers van de betreffende games om een indruk te krijgen. Oxenfree is vanaf nu al te downloaden tot en met 4 april, waarna deze vrij snel opgevolgd wordt door The Witness.