Go Ahead Eagles wint topper in Keuken Kampioen Divisie van FC Twente, Den Bosch wint ook

Go Ahead Eagles heeft een knappe uitzege geboekt in Enschede. FC Twente werd in de Grolsch Veste met 0-1 verslagen door de club uit Deventer.

Jaroslav Navratil maakte op slag van rust 0-1 na een blunder van FC Twente-verdediger Ricardinho. In het slot van de wedstrijd kwam Go Ahead Eagles met tien man te staan na een rode kaart van Julian Lelieveld. FC Twente kwam niet meer tot scoren, waardoor Go Ahead Eagles de winst pakte in Enschede.

Door de winst zijn de Deventenaren minimaal twee uur koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Sparta komt later op de dag nog in actie. De koploper voor deze speelronde speelt dan een uitwedstrijd tegen N.E.C. FC Twente heeft nu een achterstand van zes punten op Go Ahead Eagles.

FC Den Bosch
Ook FC Den Bosch deed goede zaken in de Keuken Kampioen Divisie. De Bosschenaren wonnen het uitduel tegen Telstar met 1-4. Voor FC Den Bosch was het alweer hun achtste zege op rij en zo blijven ze meedraaien in de top van de competitie. Het mooiste doelpunt kwam wel op naam van Telstar. Aanvoerder Frank Korpershoek was trefzeker met een omhaal voor de thuisploeg.