PUBG vraagt 25 dollar voor skin Harley Quinn

Ze lijken bij PUBG niet bepaald hun best te willen doen om van het geldwolfstigma af te komen. Waar Battle Royale-aartsrivaal Fortnite de handen ineengeslagen had met Marvel en een tijdelijk event had waar je als Thanos kon spelen, doet PUBG iets soortgelijks met cosmetische skins van DC-helden. Waarom ze bij ontwikkelaar Bluehole/PUBG Corp. dachten dat het exorbitant hoge bedrag van 25 dollar voor een cosmetisch itempje wel te rechtvaardigen viel laat zich vooralsnog raden.

Behalve een halfbakken skin van Harley Quinn (zie plaatje) kunnen mensen ook in de huid kruipen van de emo-versie van de Joker uit de eveneens lachwekkend slechte film Suicide Squad. Voor de Joker-skin ben je een stuk minder geld kwijt: deze gaat voor "slechts" 19,99 dollar over de digitale toonbank. Als we met deze aankoop ook kans zouden maken op een meet & greet met Margot Robbie dan was ik wellicht wat vergevingsgezinder geweest...

En mocht de skin er nou nog een beetje fatsoenlijk uitzien dan was het absurde bedrag nog steeds niet goed te praten maar dan kreeg je tenminste iets van waar voor je geld, maar nu krijg je één of andere papzakkerige hork met een kop om te huilen. Op Steam zijn de verontwaardigde reacties ook niet bepaald van de lucht.

De skins zijn slechts tot en met 30 januari beschikbaar dus wees er snel bij