Personages uit Bleach vechten ook mee in in Jump Force

Bandai Namco heeft drie nieuwe speelbare personages en een nieuwe locatie in de crossover vechtgame Jump Force bekendgemaakt. Ze komen uit klassieke mangaserie Bleach.

Bleach volgt de heldendaden van de vurige tiener Ichigo Kurosaki die de krachten van een Shinigami (Soul reaper) erft, die hem verplicht om mensen te beschermen tegen boze geesten en afreist naar spookachtige locaties om hen te beschermen. De drie nieuwe speelbare personages zijn:

  • Ichigo Kurosaki – Eens een eenvoudige scholier met het vermogen om geesten te zien, werd Ichigo de sterkste Shinigami (Soul Reapers) ooit na zijn ontmoeting met een Hollow; een spectraal wezen dat probeerde hem te doden.
  • Rukia Kuchiki – Rukia is een Soul Reaper van een adelijke familie die is gespecialiseerd in Kido (de magie van de Soul Reapers). Haar ijs-zwaard wordt beschouwd als een van de mooiste zwaarden van de Souls Society.
  • Sōsuke Aizen – Een kapitein van de Gotei 13, Aizen is een mysterieuze man. Hoewel kalm aan de oppervlakte, achter dit serene uiterlijk ligt misschien een van de meest bekwame leden van de soul society.

Daarnaast wordt ook de nieuwe Hong Kong-locatie onthuld, een van de vele locaties uit de echte wereld. In de straten worden manga-personages verlicht door neonlantaarns in een regenachtige stad als ze vechten in de schaduw van Blackbeard’s schip dat op mysterieuze wijze is neergestort.

Jump Force komt ergens in 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Jump Force - Bleach (Foto: Bandai Namco)

Jump Force - Hong Kong (Foto: Bandai Namco)