Nieuwe Roseanne verder als 'The Conners'

Een paar weken nadat ABC de stekker trok uit hun succesvolle show Roseanne, wegens racistische uitlatingen op Twitter van hoofdrolspeelster Roseanne Barr, heeft de zender nu bekend gemaakt het programma nieuw leven in te blazen. Zonder Roseanne en met een nieuwe titel: The Conners.

Barr is op geen enkele wijze meer betrokken bij de show; zowel creatief als financieel is ze buitenspel gezet. Hierover zei de actrice tegen Deadine: "Ik heb spijt van de zaken die ertoe geleid hebben mij te moeten verwijderen uit mijn eigen show. Ik ben akkoord gegaan met het voorstel om op deze manier 200 banen te behouden, van cast tot crew. Ik wens hen veel succes toe in de toekomst."

Er worden 10 afleveringen opgenomen, die op primetime donderdagavond in Amerika uitgezonden zullen worden. De zender liet weten 'dat The Conners laten zien dat families altijd een weg terug vinden naar conversatie, liefde en lachen. Deze spinoff zal tijdloze issues blijven behandelen, die vandaag de dag net zo relevant zijn als 30 jaar geleden'.

Nieuwe Roseanne verder als 'The Conners'
Nieuwe Roseanne verder als 'The Conners' (Foto: BuzzE)