Aanhoudingen na kogelregen Strevelsweg

Donderdagmiddag hielden agenten vier mannen aan kort na een schietincident op de hoek van de Strevelsweg met de Jagerslaan in Rotterdam. Een 35-jarige man raakte gewond en ligt nog in het ziekenhuis. Hij is nog niet aanspreekbaar en zijn toestand is onbekend. Drie verdachten zijn inmiddels heengezonden. Een 27-jarige man zit nog vast.

Donderdagmiddag rond 17:00 uur meldden getuigen dat er werd geschoten op de Strevelsweg. Politieagenten waren snel op de locatie en troffen een gewonde man aan die tegen de gevel aanzat. De ambulance nam het slachtoffer mee naar het ziekenhuis. Meerdere auto’s bleken kogelgaten te hebben. Na een onderzoek zetten agenten een auto met ingeslagen ramen en kogelgaten langs de kant met daarin twee mogelijke verdachten. Dit bleek echter de auto met inzittenden waarop was geschoten en waarin tevens de gewonde man had gezeten.

De vermoedelijke schutter is bij een medeverdachte achterop de fiets gesprongen. De bestuurder van de fiets kon al snel worden aangehouden, maar de vermoedelijke schutter wist te ontkomen. De politie is op zoek naar hem. De fietser, een 27-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats, zit nog vast.

Aanhoudingen na kogelregen Strevelsweg (Foto: Stockfoto politie.nl)
Aanhoudingen na kogelregen Strevelsweg (Foto: Stockfoto politie.nl)