Brandende vijanden in Code Vein

Bandai Namco wilde vandaag meer kwijt over hun actie-RPG Code Vein. Ze introduceren twee nieuwe personages, een nieuwe locatie en bazen.

Yakumo is onthuld als een nieuw buddy-personage. Hij blijkt een ervaren vechter te zijn die zichzelf recht voor de vijand plaatst om zijn bondgenoten te beschermen. De Drain Attack, die wordt uitgevoerd door zijn Hounds, maakt hem een sterke metgezel. Vroeger, toen hij nog mens was, gebruikte Mido hem voor zijn experimenten. Daarom veracht Yakumo hem tot op de dag van vandaag. Emily Su is ook geïntroduceerd als nieuw personage. Ze vormde een sterke band met Yakumo omdat ze, net als hij, vastzat in een militaire faciliteit waar Mido experimenten op haar uitvoerde. Nadat ze Yakumo kwijt is geraakt door de Great Collapse is hij haar gaan zoeken.

De City of Falling Flame is onthuld als nieuwe locatie. Deze stad is in puin achtergelaten en bezeten door een eeuwig vuur. Deze dreiging verandert alles dat is achtergebleven in as. De Thorns of Judgment banen zich een weg door de stad en spelers moeten obstakels vermijden, zoals vlammen zo hoog als muren, en moeten daardoor alles zorgvuldig onderzoeken. De Lost genaamd Blazing Radical, die doet denken aan een ridder, is niet het enige schepsel dat zich in de vlammen verstopt.

Daarnaast is de Successor of the Claw onthuld als een grote baas in Code Vein. Het is een wezen dat zijn gezicht bedekt met een masker en een groot brandend zwaard hanteert. Deze baas verbrandt de speler als hij te dicht bij zijn klauwen en twee staarten komt.

Code Vein zal verkrijgbaar zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en pc, ergens in 2018. We hebben in december al eens een gedeelte van het spel mogen spelen, de indrukken kun je in de preview lezen.

Code Vein - Yakumo (Foto: Bandai Namco)
Code Vein - Yakumo (Foto: Bandai Namco)

Code Vein - Emily (Foto: Bandai Namco)
Code Vein - Emily (Foto: Bandai Namco)

Code Vein - Successor of the Claw (Foto: Bandai Namco)
Code Vein - Successor of the Claw (Foto: Bandai Namco)

Code Vein - Knight (Foto: Bandai Namco)
Code Vein - Knight (Foto: Bandai Namco)