Code Vein rockt hard met Ufotable-animaties

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer van Code Vein uitgebracht waarin we de scenes zien die Ufotable voor de game maakt. De Japanse studio is bekend van animaties voor games en animatieseries zoals God Eater en Tales of Zestiria the X. Het openingslied van de Japanse band VAMPS krijgen we ook nog even mee. Of je de volumeknop harder of zachter moet zetten ligt aan je eigen muzieksmaak.

Een ramp heeft de wereld naar de afgrond geholpen. Steden liggen in verval en de beschaving zoals we die kennen is niet meer. In het epicenter van de ramp leeft nog een kleine groep in het gebied Vein. Het zijn geen gewone mensen meer, maar Revenants. Ze hebben speciale krachten gekregen, maar in ruil daarvoor weten ze niets meer van hun verleden en hebben ze bloed nodig om te overleven en hun krachten te gebruiken. Als ze hun bloedlust teveel zouden voeden dan worden ze een van de Lost, wezens waarbij het laatste beetje menselijkheid verdwenen is. Dit zijn je vijanden, ze dwalen overal rond op zoek naar bloed. Jij bent een Revenant en je gaat op zoek naar je geheugen en een vluchtoord waar je je veilig kunt leven, zonder de Lost.

Code Vein komt in 2018 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Onze eerste indruk van het spel na een uitgebreide hands-on kun je hier lezen.