Sandra (14) al bijna twee weken vermist

Bijna twee weken geleden liep de 14-jarige Sandra Djema weg vanaf een adres in Krimpen aan den IJssel. Sindsdien heeft de politie al haar contacten gesproken of bezocht en diverse sporen nagelopen. Drie dagen geleden meldde zich een getuige die vertelde haar gesproken te hebben in het centrum van Spijkenisse.

Politieinzet leidde tot nu toe echter niet naar haar vindplaats. Sandra is 1.75 meter lang, heeft een flink postuur, bruin haar en draagt soms een donkerblauwe bril. De dag dat ze wegliep droeg ze een groene jas met bontkraag, een lichtblauwe spijkerbroek met gaten en sneakers.

Mensen die Sandra gezien hebben of weten waar ze is, wordt verzocht de  gratis opsporingstiplijn 0800-6070 te bellen of zich desnoods anoniem te melden via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Update 30 april 13:05 uur
De politie laat weten ernstig bezorgd te zijn. Sandra is weggelopen uit een instelling, en hoewel er op dit  moment geen aanwijzingen zijn dat zij in handen is van een loverboy, is ze zonder geld vertrokken. Het is dus aannemelijk dat ze geholpen wordt door derden. 

Sandra (14) al bijna twee weken vermist (Foto: Politie.nl)
Sandra (14) al bijna twee weken vermist (Foto: Politie.nl)