Kanye West krijgt (toch geen) Tesla cadeau van Elon Musk

Kanye West heeft een nieuwe auto. De rapper kreeg een gloednieuwe Tesla cadeau van Tesla-baas Elon Musk.

Kanye uitte zijn blijdschap op Twitter. "Ik houd echt van mijn Tesla. Ik ben in de toekomst beland. Bedankt Elon." De man van Kim Kardashian zei verder dat hij had gehoord dat de auto's goed zijn voor het milieu.

Blijkbaar heeft Kanye ook gelijk een ritje gemaakt in zijn nieuwe bolide. "Dit is de leukste auto waar ik ooit in heb gereden", aldus West, die sinds vorige maand na bijna een jaar radiostilte weer aan het twitteren is geslagen. Musk is maar al te blij met de publiciteit. Hij retweette de berichtjes van Kanye gelijk.

Update 24-04 13:10 uur door Danny en 13:37 nogmaals omdat de communications coordinator benelux van Tesla niet met Tesla geassocieerd wenst te worden

Topgeheime regenjaswoordvoerder X - die niet met naam genoemd wenst te worden (zelfs niet met alleen vóórnaam!) - van Tesla Benelux (mag dat wél?), laat weten graag een correctie te zien op het item dat wij inkochten bij het ANP. De verklaring van deze schuwe woordvoerder luidt:

"Tesla heeft de rapper geen gratis of afgeprijste (sic) auto gegeven, we hebben hem ook niet betaald om te tweeten. Kunt u eea zo snel mogelijk rechtzetten?"

Bij deze. Of hij alle ANP afnemers heeft aangeschreven is onbekend. Duidelijk is wel dat Tesla meeleest, dus mocht er nog een leuke Model X over zijn voor ome Danny - mag ook in een lelijk kleurtje zijn - dan houd ik me aanbevolen maar als zelfs de woordvoerder niet genoemd wil worden in relatie tot het bedrijf waar hij woordvoerder van is heb ik ook geen interesse in diens producten.

Kanye West krijgt Tesla cadeau van Elon Musk
Kanye West krijgt Tesla cadeau van Elon Musk (Foto: BuzzE)