Hazard weigert nieuwe aanbieding van Chelsea

Eden Hazard mikt op een transfer naar Real Madrid. Hij heeft daarom een nieuw contractvoorstel van Chelsea naast zich neergelegd.

Dat vertelt zijn vader Thierry in Sudpresse. "Eden heeft een contractverlenging geweigerd, omdat hij zich wel voor Real Madrid ziet spelen. Als hij de kans krijgt, wil hij ingaan op een voorstel vanuit Madrid", aldus Hazard senior. "Al is er op dit moment nog geen enkel contact met Real geweest."

Eden Hazard werd de laatste tijd al regelmatig aan de Koninklijke gelinkt. Zijn contract op Stamford Bridge loopt in de zomer van 2020 af. "Als ik weg wil, doe ik dat. Maar voor nu ben ik een Blue. Iedereen weet dat ik bewondering heb voor Real, maar nu ben ik speler van Chelsea", zei de Belgische aanvaller een maand terug tegen Canal+.

Chelsea betaalde ruim vijf jaar geleden 35 miljoen euro om Eden Hazard over te nemen van Lille. De 26-jarige international (82 interlands) speelde al 274 officiële wedstrijden voor The Blues. Hij scoorde tachtig keer en hij gaf zeventig assists.