Mel B snijdt ex-man letterlijk uit haar lichaam

Mel B is onder het mes gegaan, om de tattoo met daarop de naam van haar ex-man Stephen Belafonte weg te laten snijden. De Spice Girl wil zo graag doorgaan met haar leven, dat ze koos voor een operatie in plaats van een laserbehandeling, een techniek die vaak gebruikt voor het verwijderen van tattoos.

De tekst die Mel had laten tatoeëren, luidde: 'Stephen, tot de dood ons scheidt heb jij mijn hart'. Niets bleek minder waar, helaas. In maart vroeg het America's Got Talent-jurylid na tien jaar huwelijk de scheiding aan en kwam naar buiten dat Mel jarenlang mishandeld is Belafonte. Het verwijderen van de tattoo, zorgt er dan ook niet voor dat haar echte littekens verdwijnen: "Het huiselijk geweld is iets dat ik nooit zal vergeten, maar ik wil deze ongezonde relatie achter me laten."

Het voormalige stel ligt nu nog in de clinch met elkaar over de voogdij van hun dochter Madison. Belafonte ontkent tot op heden alle beschuldigingen van huiselijk geweld: "Iemand probeert mij gewoon de 'bad guy' te laten lijken."

Mel B snijdt ex-man letterlijk uit haar leven
Mel B snijdt ex-man letterlijk uit haar leven (Foto: BuzzE)