Digimon Hackers Memory komt in januari uit

Bandai Namco heeft de releasedatum van Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory bekendgemaakt. Deze game met een wel erg lange naam komt 19 januari uit op PlayStation 4 en PlayStation Vita.

De echte wereld en die van de Digimon zijn nu samengevoegd. Digimon lopen in de echte wereld rond en de Hudie hackers weten er meer van. Yuuko Kamishiro en Kyoko Kuremi zijn twee personages die je tegen gaat komen als speler. Yuuko's vader heeft schijnbaar zelfmoord gepleegd, maar ze verdenkt haar voogd ervan meer te weten over haar vaders dood en de vreemde gebeurtenissen in de wereld. Ze laat zich inlijven bij de hackersgroep waar ze de op onderzoek uit gaat. Kyoko is een prive-detective, gespecialiseerd in cybermisdaad, die vaak al eerder op de plek des onheil is wanneer de speler zelf net arriveert.

Om als speler te weten te komen hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is en wat er precies aan de hand is met Yuuko en Kyoko verzamel je 'Hacker’s Memory' in het verhaal en in zijmissies. Deze herinneringen bevatten informatie om jou het hele verhaal van Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory te vertellen.