'Cristiano Ronaldo wil direct weg bij Real Madrid'

Cristiano Ronaldo heeft zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid mogelijk gespeeld. Dat beweert het Portugese A Bola. Volgens de krant zou Ronaldo, die men nadrukkelijk 'de beste speler ooit' noemt, helemaal klaar zijn met Spanje.

De aanvaller zit in Spanje in de juridische problemen vanwege belastingontduiking. Tussen 2011 en 2014 zou hij de fiscus in Spanje voor een kleine vijftien miljoen euro hebben genaaid en daarvoor moet hij zich binnenkort verantwoorden bij de rechter. Real Madrid steunt hun speler en zegt er van overtuigd te zijn dat hij correct heeft gehandeld, maar volgens de Portugese krant voelt Ronaldo zich het slachtoffer van een heksenjacht, waardoor hij geen zin heeft om nog langer in Spanje te voetballen.

Volgens A Bola heeft Ronaldo bij de voorzitter van Real, Florentino Perez, zijn wens om te vertrekken al kenbaar gemaakt. Deze zou 'onomkeerbaar' zijn, want zijn besluit zou al vast staan. Hij heeft bij de Madrilenen nog een contract tot medio 2021, maar volgens de berichten wil hij na de Confederations Cup, die zaterdag begint, vertrekken.