Ronald de Boer: "Frank beslist na zijn vakantie"

Frank de Boer kan aan de slag in de Premier League. Zijn broer, Ronald, verwacht dat de trainer over een paar dagen met nieuws komt.

De oud-trainer van Ajax heeft meerdere aanbiedingen liggen. Zo zou Crystal Palace de oefenmeester willen aanstellen, terwijl Southampton De Boer ziet als ideale vervanger van de ontslagen Claude Puel.

Wat De Boer gaat doen is nog niet duidelijk. Ronald de Boer verwacht dat zijn broer snel met nieuws komt. "Het gaat goed, hij zit momenteel op Ibiza. Over drie dagen komt hij terug. Dan zal hij waarschijnlijk een keuze maken", liet Ronald de Boer weten tegenover Fox Sports.

"We wachten het af. Het uiteindelijke nieuws zal hij zelf vertellen. Ik ga er verder niets over zeggen", aldus de analyticus. Frank de Boer werd afgelopen winter ontslagen bij Internazionale, waar hij een half seizoen aan het roer stond.

Waar de toekomst van de trainer ligt, is dus nog niet duidelijk. De Boer werd kort genoemd als mogelijke vervanger van de vertrokken Peter Bosz, maar De Boer liet weten dat het te vroeg was voor een terugkeer naar Ajax.