Man opgepakt bij concert Guus Meeuwis

Bij het concert van Guus Meeuwis in het PSV Stadion is een terreurdreiging binnengekomen. De hulpdiensten zijn in staat van paraatheid. Vooralsnog gaat het concert van Guus gewoon door. 

Update 23:55 uur
Guus gaat naar huus, en zo ook alle bezoekers. Er was veel politie op de been vanwege een verdachte situatie, maar meer is niet bekend. Wel zou de vuurwerkshow niet zijn doorgegaan, maar dit zijn slechts onbevestigde bronnen.

Update 23:29 uur
Het concert van Guus Meeuwis is afgelopen, en lijkt vooralsnog zonder bijzonder noemenswaardige waardigheden te zijn afgelopen. Wat de precieze dreiging was/is, is nog steeds niet duideljk. 

Update zaterdag 10-06-2017, 02:12 uur
Eerder vanavond is bij het PSV stadion een man opgepakt die aan het filmen was en zich 'verdacht gedroeg'. De man bleek bij de Popo bekend als geradicaliseerd, en omdat de man niet kon verklaren wat hij er te zoeken had en geen kaartje voor het concert had, hebben ze uit voorzorg de politiemacht opgeschaald. Guus Meeuwis heeft zijn concert wat langer door laten gaan zodat de politie de tijd kon nemen om voor iedereen een veilige en rustige uittocht kon verzorgen.

Verslaggever WebHawk ter plaatse:
Op de late avond cirkelde de politiehelikopter rond de binnenstad, wat overigens vaker voorkomt op vrijdagavond ivm het uitgaansleven. Vanavond waren er ook veel sirenes te horen. Op dit moment zijn alle concertbezoekers al lang en breed weg, maar is de nog poltie zichtbaar aanwezig in de Eindhovense binnenstad en rond het stationsgebied.