'Belotti is 150 miljoen euro waard'

Andrea Belotti maakt dit seizoen indruk in de Serie A. De aanvaller van Torino is momenteel topscorer van Italië en wist zondag drie keer het net te vinden tegen Palermo.

Binnen acht minuten wist Belotti drie keer te scoren tegen Palermo. Hierdoor denkt de president van Torino, Urbano Cairo, dat zijn waarde verder is gestegen. Cairo denkt dat de aanvaller nu minimaal honderdvijftig miljoen euro waard is.

In het contract van Belotti staat dat hij de club voor honderd miljoen mag verlaten, maar de president van Torino vindt dit zelfs te weinig. "Als we nu een afkoopsom in zijn contract zouden zetten, dan zou dat honderdvijftig miljoen zijn", vertelde Cairo tegenover Sky Sport.

"Hij scoorde drie ongelooflijke doelpunten. Het ene doelpunt was nog mooier dan de ander. We zullen moeten afwachten of er een club bereid is honderd miljoen voor hem te betalen. Ik hoop het niet, want we willen hem hier houden en nog langer van zijn doelpunten genieten."

Belotti wist dit seizoen in 24 wedstrijden 22 keer het net te vinden voor Torino. Hiermee is hij momenteel topscorer van de Serie A. Edin Dzeko achtervolgt hem met 19 treffers.